Najwyższej jakości mięso na burgery z punktu sprzedaży internetowego Steakshop

Sprzedaż schłodzonych steków wołowych to specjalność sklepu Steakshop. Mięso z jakiego robione są steki wywodzi się z rodzinnego zakładu, jest precyzyjnie wybierane i przygotowane według klasycznych przepisów amerykańskich. O posmaku steków świadczy to, że są krojone w poprzek włókien mięśniowych.

Przygotowane są one z mięsa wywodzącego się z lokalnych upraw. Dlatego są smaczne, aromatyczne oraz pełne wartości odżywczych. Mięso z https://steakshop.pl/ sezonowane jest na dwa sposoby. Pierwszy to sezonowanie na mokro. Mięso dojrzewa wtedy w idealnej temperaturze i zamknięte jest w worku próżniowym przez 2 tygodnie.

Drugie wyjście to sezonowanie na sucho. Steki znajdują się wtedy od 30 do czterdziestu dni w specjalnej wnęce, perfekcyjnie nadającej się do sezonowania mięs. Temperatura i wilgotność powietrza są tam najlepsze. Steki schłodzone każdorazowo dotrą na czas i w idealnym stanie, co zachęca do składania zlecenia. To klienci zadecydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho miesiąc, czy na sucho 60 dni. Każdy dobiera gatunek mięsa, jaki zagwarantuje mu najlepsze doznania smakowe. Każdy stek spakowany jest w osobne opakowanie próżniowe. Mięso wołowe premium gwarantuje idealny smak i zapach w czasie dalszego przyszykowania ulubionego dania. Kruche oraz soczyste mięso przypadnie do gustu nawet bardzo wymagającym wielbicielom potraw z dań mięsnych.

Klienci lubią też mięso na burgery z tego sklepu. Tradycyjny zmielony kotlet wołowy w bułce z różnymi dodatkami to od paru sezonów topowe danie. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny produkowane pochodzi z proekologicznych upraw. Nie zawiera jakichkolwiek dodatków chemicznych i jest korzystne dla zdrowia, smaczne oraz subtelne. Kupujący mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa oraz łopatki. O tym, że mięso jest idealne świadczy jego doskonałe ukrwienie.

Dodaj komentarz